fbpx
joi, iunie 1, 2023

Incendiu de proporții la o fermă de animale din Potigrafu. GALERIE FOTO

Citește Și

- Advertisement -

Incendiu de proporții la o fermă de animale din Potigrafu, unde flăcările încă se manifestă violent după ore întregi.

„47 de pompieri militari acționează cu 8 autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului produs la o fermă de animale din localitatea Potigrafu.
În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și cu degajare mare de fum, flăcările afectând aproximativ 18.000 mp, respectiv mai multe grajduri, o casă de locuit, o clădire administrativă, două silozuri, 600 tone furaje, un tractor și șase utilaje agricole.
Pompierii militari au salvat 40 cabaline, mai multe ovine, bovine și păsări și au reușit să împiedice propagarea focului la pădurea din apropiere.”, a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

- Advertisement -

Vezi mai jos imagini de la fața locului:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta