fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Începe dezinsecția în Ploiești

Citește Și

- Reclamă -


S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, in baza contractului subsecvent nr. 8501/09.05.2023, va aduce la cunostinta ca in perioada 02-15 aprilie 2024 se vor executa servicii de dezinsectie in Municipiului Ploiesti, astfel:

– servicii de dezinsectie combatere tantari in spatiile verzi, parcuri apartinand domeniului public si privat, in intervalul orar 05.30 – 10.30;

– servicii de dezinsectie combatere tantari in spatiile deschise din domeniul public precum si spatiile deschise apartinand persoanelor fizice si juridice de pe aliniamentele stradale, in intervalul orar 21.30-04.30;

- Reclamă -

Produsele utilizate in activitatea de dezinsectie sunt:

Ø   Cymina Super, Aviz nr. 5667BIO/18/12.24, avand substanta activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

- Reclamă -

Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umana de Ministerul Sanatatii.

Actiunile se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014 precum si cu recomandarile Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsectie la nivel comunitar.

Activitatile de dezinsectie sunt realizate de catre Primaria Municipiului Ploiesti prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L..

In activitatea de dezinsectie se vor utiliza utilaje portabile si autopurtate.

- Reclamă -

Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatile de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor de dezinsectie va fi prelungita.

Masuri de prim ajutor specifice insecticidului utilizat:

In caz de inhalare: Se va ieşi la aer curat in caz de inhalare accidentala de vapori sau de produsi de descompunere. Este necesara respiratia artificiala sau oxigen. Se va anunţa imediat un medic sau spitalul de urgenţă.

In cazul contactului cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata. Se clateste pielea cu un dus. Se solicita sfat sau atentie medicala. Se spala hainele contaminate inainte de a le folosi din nou.

In cazul contactului cu ochii: Scoateţi lentilele de contact, dacă există, spalati cu multa apa timp de cel putin 15 minute tinand pleoapele deschise. Se va acorda asistenţă medicală dacă iritaţia persistă.

In cazul ingerarii: Solicitati imediat sfat sau atentie medicala. Nu provocati voma. Nu administrati nimic care nu este autorizat in mod explicit de un medic.

Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor să țină ferestrele închise în perioada 02.04.2024-15.04.2024 , intervalul orar 05:30-10:30.

Va rugam ca, in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar, Primaria Municipiului Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

Sursa: comunicat de presă Coral Impex SRL

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut