fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img

VIDEO Răzvan Enescu: ”Îl asociez pe primar cu crizele de tantrum ale unui copil”

Citește Și

- Reclamă -

Arhitectul Răzvan Enescu a participat la un talk show Incomod în care a făcut o scurtă radiografie a istoriei recente a Ploieștiului în ceea ce privește administrarea orașului.

Enescu îl consideră pe actualul primar Andrei Volosevici principalul vinovat pentru faptul că Ploieștiul rămâne în urmă în ceea ce privește dezvoltarea și spune că municipiul a fost întrecut de orașe precum Buzău, Târgoviște sau Reșița. La Ploiești, administrația locală se laudă cu proiecte începute acum 10 ani, lipsa proiectelor noi implementate pe fonduri europene fiind, în viziunea lui Enescu, cea mai mare problemă a orașului.

Un oraș al crizelor repetate, de la salubritate, la apa caldă și la fonduri europene – așa consideră Răzvan Enescu Ploieștiul, dar dincolo de crizele administrative, acesta a vorbit și despre ”crize de tantrum”, asemenea cu ale unui copil, pe care spune că primarul le face.

- Reclamă -

Din 2021, este consilier local la Ploiești și, întrebat dacă își reproșează ceva sau dacă este de părere că ar fi putut face mai multe pentru oraș, a răspuns ”da”. Ce anume își reproșează, aflați urmărind emisiunea de mai jos.

Arhitectul Răzvan Enescu este candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, PMP și Forța Dreptei) pentru primăria Ploiești, așa că am discutat și despre politică, inclusiv despre tensiunile din cadrul USR, partidul din care face parte.

Emisiunea cu Răzvan Enescu:

- Reclamă -

Urmărește-ne pe Youtube: https://www.youtube.com/@ZiarulIncomod/videos

Urmărește-ne pe Whatsapp

Urmărește-ne pe canalul de Telegram: t.me/ziarulincomod

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/ZiarulIncomod

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut