Incompetența în primăria Ploiești aduce prejudicii grave ploieștenilor! De parcă nu era de ajuns că municipalitatea a reușit să piardă finanțarea PNDL, singura șansă de a fi realizate noi investiții în Ploiești (detalii aici), acum a pierdut și finanțarea pentru reabilitarea termică a două blocuri din Ploiești!

Este vorba de un proiect discutat în toamnă de consilierii locali și încă de atunci s-a atras atenția asupra faptului că documentația a fost întocmită eronat. Blocurile (din Str. Sinăii nr.1 și Bdul. Republicii nr 104) urmau să fie anvelopate prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3, cu bani europeni. Încă de atunci ALDE anunța că documentația era plină de erori de calcul majore, care ar fi dus la respingerea proiectului.

Citește detalii aici!

Acel lucru s-a și întâmplat, de vină fiind nu doar documentația făcută “pe genunchi”, ci și lipsa unui aviz din partea Mediului. După ce proiectul a fost respins, municipalitatea a depus contestație, dar nici măcar în al doisprezecelea ceas se pare că nu a remediat erorile. Nu a obținut avizul necesar, astfel că și contestația a fost respinsă, iar municipalitatea a pierdut fondurile pentru anveloparea celor două blocuri!

De vină în toată această situație, potrivit unor surse din primărie, ar fi city managerul Teodora Marin, consilierul primarului Eugen Prună și directorul Direcției Relații Internaționale, Dana Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here