fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Județean Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, a anunțat PNL Prahova într-un comunicat de presă.

Candidatura lui Iulian Dumitrescu a fost incertă în condițiile în care DNA l-a pus sub acuzare într-un dosar de corupție și i-a interzis să își mai exercite funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Totodată, liderii de la București ai PNL, inclusiv Nicolae Ciucă, au ezitat să spună ferm dacă îl susțin pentru a candida sau dacă i-au validat măcar candidatura.

PNL Prahova a emis miercuri după-amiază un comunicat de presă în care a anunțat că Dumitrescu a depus semnăturile și dosarul de candidat pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova și că decizia a fost luată în urma discuțiilor cu primarii și cu ceilalți aleși locali.

- Reclamă -

În comunicatul de presă se regăsește și o declarație a lui Iulian Dumitrescu în care atacă PSD și familia Cosma din județ.

În ultimele luni, PSD Prahova, condus de Clanul Cozma, a încercat să exercite asupra mea presiuni colosale, aruncând în spațiul public râuri de minciuni. Mai mult, o serie de primari din județ au fost amenințați, au fost defăimați și s-a încercat blocarea investițiilor din localitățile pe care aceștia de conduc. Scopul era de a-i forța pe primari să treacă în PSD-ul care a ținut pe loc Prahova vreme de 30 de ani. (…) Eu, primarii, consilierii locali şi judeţeni, candidaţii PNL vom face tot posibilul ca mafia clanului Cosma să nu se întoarcă la butoanele de decizie”, a declarat Dumitrescu.

De altfel, și săptămâna trecută Dumitrescu l-a atacat pe Vlad Cosma, fiul fostului președinte al CJ Prahova Mircea Cosma, spunând că din cauza acestuia are probleme penale.

- Reclamă -

Detalii aici: Iulian Dumitrescu despre dosarul penal: Sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, care vrea să pună mâna pe judeţul Prahova

”În legătură cu dosarul penal care îl vizează, Iulian Dumitrescu susţine că are dreptul legal şi constituţional de a candida, colaborează cu instituţiile de cercetare penală, se consideră nevinovat şi aşteaptă o soluţie cât mai rapidă din partea Justiţiei.”, se mai arată în comunicat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...