Adrian Ungureanu, primarul comunei prahovene Brebu, devenit celebru la nivel național pentru că a mers într-o deplasare de studiu pe banii primăriei în Las Vegas și Miami, revine din nou în centrul atenției, de data aceasta din cauza limbajului trivial folosit la adresa oamenilor care l-au ales. O serie de înregistrări audio, în care Ungureanu folosește un limbaj licențios la adresa „babelor de la biserică”, dar și la adresa preotului sau a directorului școlii dovedesc atitudinea nepotrivită pentru un primar atât față de localnicii care nu și-l mai doresc la primărie, dar și față de funcția pe care o deține de trei mandate.

Înregistrările audio în care Adrian Ungureanu vorbește extrem de vulgar au fost realizate de colaboratorii săi cel mai probabil în timpul campaniei electorale.

Edilul este foarte sincer și le mărturisește partenerilor de dialog că în următorul mandat nu mai e nimic de făcut, așa că vor urma plimbări și recreere.

De ce să nu stăm și noi patru ani să b**** p***, să ne plimbăm, să ne recreem? Mai e ceva de făcut? Nu mai e nimica de făcut”, este una dintre afirmațiile făcute de edilul din Brebu.

Într-o altă discuție, Ungureanu pare supărat pe bătrânele de la biserică, dar și pe preot, pe care le înjură ca la ușa cortului.

”Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot (…). Acolo e o mahala și niște idioate”.

„Calc pe morminte”

În atenția primarului Ungureanu a intrat și directorul școlii din comună, pe care pare că nu și-l dorește la conducerea unității de învățământ.

Ascultați-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la școală, școala nu va primi nimic, numai m***. Poate să urle și să mă zbiere și să mă pupe-n c**”.

Într-o altă discuție înregistrată audio, se aude cum Adrian Ungureanu recunoaște că are o minte „diabolică” și că nu-i va ierta pe cei care i-au greșit.

„Am minte diabolică. Nu iert. Ai greșit față de mine, nu te iert. Așa sunt făcut. Nu greșesc față de tine, nu greși față de mine, că nu te iert. Pe tine, pe familia ta, nu contează. Calc pe morminte”, mai spune edilul din Brebu într-una dintre discuțiile înregistrate de colaboratorii săi.

Un polițist local și viceprimarul au demisionat

Sunt localnici din comună care au avut curajul să ia atitudine, motiv pentru care au fost amenințați prin mesaje că vor avea probleme.

Un polițist local a fost nevoit chiar să demisioneze de la primărie din cauza comportamenteului primarului.

„Am fost prima persoană care a plecat din Primăria Brebu din cauza comportamentului domnului Ungureanu. Mă trimitea la diverese persoane care îi erau lui incomode, să le cer actele și să îi invit la primărie. Eu nu am acceptat așa ceva și mi-am dat demisia”, Octavian Anton, fost polițist local, citat de Adevărul.

Chiar și fostul viceprimar și consilier personal al edilului din Brebu susține că a fost nevoit să demisioneze pentru că nu a mai putut face față „abuzurilor pe care el le exercita asupra cetățenilor”.

Adrian Ungureanu a intrat în atenția presei naționale în anul 2017, atunci când a plecat împreună cu mai mulți consilieri, într-o excursie de zece zile în Las Vegas, Miami și Florida pe banii primăriei.

Pentru această ”vizită de studiu” a fost alocată suma de 45.000 de lei de la bugetul local.

Adrian Ungureanu este la al treilea mandat de primar, dar înainte a fost și timp de patru ani viceprimar al comunei Brebu.

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu ti-ai gasit nasul primare iti ajunge 3 mandate lasa locul altuia care este mai tinar si nu are limbarita vulgara sa iti fie rusine .Nu inteleg dece nu se implica justitia sa fii dat pe mina legii ca de oameni de astia are tara nevoie sa vrea sa se plimbe nu sa faca treaba iati adio si mai lasa-ne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here