fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

UPDATE VIDEO LIVE TEXT Slujbă de pomenire la complex. Cum arată acum Ferma Dacilor. Chirurgul Dan Oprea, prezent la plantare. Peste 100 de oameni la plantare. Imagini de la acțiune. Plantare de arbori pe domeniul de la Ferma Dacilor

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE

La Ferma Dacilor a venit și un preot care a ținut o slujbă de pomenire pentru cei morți în incendiu:

- Reclamă -

UPDATE

Cum arată Ferma Dacilor la trei luni de la incendiul devastator care a distrus complexul și în care au murit opt oameni:

UPDATE

- Reclamă -

Prezent la acțiunea de plantare de la Ferma Dacilor este și chirurgul Dan Oprea. Iată ce ne-a declarat acesta:

UPDATE

Peste 100 de oameni au ajuns la Ferma Dacilor și iau parte la acțiunea de plantare. Numărul este în creștere, întrucât voluntarii continuă să vină la locul tragediei din noaptea de Crăciun.

UPDATE

- Reclamă -

Cornel Dinicu, patronul de facto al complexului Ferma Dacilor, în timp ce planta un copac a spus că face acest lucru pentru cei care au murit în incendiu, enumerându-le numele:

UPDATE Galerie foto de la acțiunea de plantare:

UPDATE Reporterii Incomod transmit LIVE imagini video de la acțiunea de plantare:

Câteva sute de arbori se plantează sâmbătă pe domeniul de la Ferma Dacilor, complexul care a ars în noaptea de Crăciun. Opt oameni au murit atunci.

Rămâi pe Ziarul Incomod! Reporterii noștri sunt la Ferma Dacilor și vor transmite în timp real informații și imagini de la acțiunea care a fost anunțată pe data de 13 martie.

”Dragii noștri,

Cu pași mici încercăm să aducem puțin sens și continuitate vieților noastre. Simțim că e momentul să vă chemăm alături de noi.

Sâmbătă, 30 Martie, începând cu ora 9.00 vom planta pe domeniul Ferma Dacilor câteva sute de arbori în amintirea oamenilor dragi și foarte iubiți care nu mai sunt printre noi. 🙏🏻

Dacă rezonați cu noi, cu povestea noastră, vă așteptăm să-i plantăm împreună.

Familia Ferma Dacilor”, este mesajul transmis pe facebook de Ferma Dacilor.

BACKGROUND

Opt oameni au murit în noaptea de Crăciun, după ce un incendiu devastator a cuprins complexul din satul Tohani, comuna Gura Vadului. Printre morți s-au numărat și trei copii, inclusiv fiul lui Cornel Dinicu, patronul de facto al complexului.

Citește și: Mesaj sfâșietor al supraviețuitorului care și-a pierdut tată și frații în incendiul de la Ferma Dacilor

Atât Cornel Dinicu, dar și administratorii din acte ai complexului, Vitomir Adrian Ristin și Adelina Elena Ilie, sunt acuzați de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Citește și: Un TV care se încingea, cea mai probabilă cauză a incendiului de la Ferma Dacilor

Anchetatorii susțin că întreg corpul principal de clădire, care includea restaurant, bucătărie, dar și spații de cazare la parter și la mansardă, fusese construit în regie proprie, fără avize și autorizație de construire. Mai mult decât atât, atunci când deținătorii complexului au vrut să intre în legalitate, inclusiv aceste demersuri au fost realizate cu încălcarea prevederilor legale, mai susțin procurorii.

Citește și: Ferma Dacilor a fost la un pas de demolare. Instanța i-a dat însă dreptate, iar Consiliul Județean nu a mai făcut recurs

În plus, locul nu avea autorizație de securitate la incendiu, deși fusese controlat de pompieri.

Citește și: Filmul incendiului de la Ferma Dacilor, povestit de copilul care a fugit din foc

Cornel Dinicu a fost arestat preventiv la începutul lunii ianuarie, iar începând cu 1 februarie a fost plasat în arest la domiciliu. Luni, 25 martie, judecătorii au decis să fie cercetat mai departe în libertate, fiind plasat sub control judiciar.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut