fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Liviu Dragnea, despre consilierul PSD din Prahova care i-a sărutat mâna preşedintelui CJ: „A avut o emoţie amestecată”

Citește Și

- Reclamă -

A fost luat „pur și simplu pe nepregătite, a fost o emoție amestecată” – aceasta este explicația lui Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, pentru gestul lui Alexandru Bănică (fost subprefect Prahova, actualmente consilier județean) de a-i săruta mâna lui Bogdan Toader la ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova, când Toader a fost ales președinte.

”Am vorbit cu colegul meu (…) este un băiat tânăr în care eu am foarte mare încredere, mi-a explicat ce s-a întâmplat. El a fost luat pe nepregătite, colegul lui, consilierul judeţean, un om respectabil de altfel, mai în vârstă, a fost foarte emoţionat, a fost un gest greşit. Din păcate, asta e, nu e vina preşedintelui de CJ. A fost luat pur şi simplu pe nepregătite, nici consilierul care a făcut-o după aia  nu şi-a explicat, emoţie amestecată…”, a spus Dragnea pentru news.ro, întrebat comentează gestul lui Bănică.

- Reclamă -

După ce miercuri Alexandru Bănică a fost filmat de reporterii noștri când îi săruta mâna lui Bogdan Toader, a susţinut că este vorba despre un trucaj, spunând: „A fost un gest aşa. N-a ajuns mâna lui la gura mea. E o prostie” şi a adăugat că el nu sărută nici mâna preotului.

Pentru a-i „reaminti” lui Alexandru Bănică de gestul său și de faptul că nu este vorba de niciun trucaj, reporterii noștri au publicat ieri din nou imaginile, de data aceasta brute, nemontate, fără imagini în reluare, fără niciun fel de editare.

Le puteți revedea aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut