fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

LOVITURĂ dată de Amansio Paraschiv! A semnat cu una dintre cele mai tari firme din box! Duminică are meci!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Amansio Paraschiv se află în cel mai important moment al carierei. Revenit în box, după numeroasele titluri câștigate în kickboxing, ploieșteanul a semnat cu una dintre cele mai mari firme de management și reprezentare din boxul mondial: MTK Global.

Este momentul la care Amansio a sperat dintotdeauna: accesul la un sistem care îi poate aduce titluri de anvergură și în boxul profesionist.

Sportivul ploieștean tocmai a semnat un contract pe 3 ani cu MTK Global, una dintre primele firme de reprezentare din boxul profesionist.

- Reclamă -

Am semnat un contract pe trei ani. Este o mare realizare pentru mine si pentru boxul românesc.

Sunt foarte bucuros, pentru că voi avea șansa să-mi evidențiez calitățile de pugilist aici în Anglia, la acest nivel foarte ridicat.

Sunt mândru să reprezint România în cadrul MTK, alături de nume mari ale boxului mondial. Sunt fericit că ai aici voi avea parte de un management corespunzător și corect care să mă sprijine în carieră„, a spus Amansio Paraschiv, pentru Ziarul Incomod.

- Reclamă -

Amansio a fost prezentat în forță pe site-ul oficial al MTK Global. Englezii sunt entuziasmați de noua achiziție, la recomandarea pugilistului englez Billy Joe Saunders (29 de victorii în 29 de meciuri, din care 14 prin KO).

Suntem încântați pentru aducerea lui Amansio Paraschiv în echipa noastră, la recomandarea lui Billy Joe Saunders. Paraschiv are o carieră incredibilă în sporturile de contact, are titluri câștigate în kick-boxing și suntem nerăbdători să vedem ce realizări va avea și în box, alături de noi„, a declarat, conform site-ului MTK Global, promoterul Lee Eaton.

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
Duminică, primul meci! 

Primul an din cei trei de contract este rezervat creșterii „rank-ului”. MTK va organiza mai multe meciuri pentru Amansio în acest scop.

Primul este chiar duminica aceasta, când ploieșteanul va boxa contra lui Scott James.

Amansio profită de retragerea lui Jordan Reynolds, iar meciul, care face parte dintr-o gală cu alte 6 evenimente, va fi preluat de ESPN+ și IFLTV!

 - Ziarul INCOMOD

Abia aștept să boxez în weekend! Este o categorie mai sus decât sunt eu obișnuit, dar sunt gata să lupt.

Trăiesc pentru asta, nu este altceva ce aș vrea să fac. Vreau să câștig titluri mondiale și acum, cu ajutorul MTK Global, știu că visul meu se poate împlini!„, a spus Amansio pentru site-ul MTK Global.

Pe urmele tatălui

Gheorghe Paraschiv, tatăl lui Amansio, a fost dublu campion național de box. Și-a încheiat cariera în Anglia, la 43 de ani. Acolo unde fiul său pornește la un nou drum.

Mereu am visat la o carieră de succes în boxul profesionist. După ce tatal meu a reusit lucruri frumoase în boxul amator și mai ales cel profesionist, fiind dublu campion național și luptând în meciuri internaționale.

Boxul a fost primul sport si prima mea dragoste. 

Ultimul meci al tatălui meu a fost in Anglia acum 7 ani, când deja avea 43 de ani. Aici a încheiat cariera, iar eu, tot aici, practic o încep cu o mare oprtunitate”, a mai spus Amansio Paraschiv, pentru Ziarul Incomod.

Meciul eveniment: Albanezul cu 400 de mii de fani pe Instagram

Amansio dorește să-l întâlnească din nou în ring pe albanezul Florian Marku, despre care ploieșteanul spune că este cel mai popular pugilist european în Anglia.

Cei doi s-au întâlnit într-un sparring, acum 3 ani, pe kick-boxing, pe care Amansio l-a câștigat. Cei doi au rămas rivali.

Am câștigat acel meci când mă antrenam singur. Acum, el este pe val în box. Când se permitea accesul spectatorilor, veneau și o mie de albanezi la meciurile lui. Sunt foarte uniți. Așa aș vrea să fie și românii noștri„, ne-a mai sus Amansio.

De altfel, povestea albanezului care este susținut inclusiv de fotbaliști celebri din țara sa, precum Xherdan Shaqiri sau Granit Xhaka, a ajuns în paginile prestigiosului „The Sun”, cu titlul: „Acesta este Florian Marku, cel mai popular pugilist de care n-ai auzit”

 - Ziarul INCOMOD

Până la revederea lui Marku, într-un meci eveniment, Amansio Paraschiv va urca, cu sprijinul MTK Global, cât mai sus în boxul profesionist.

„Visez la un astfel de contract de când eram mic. Acum îl am. Urmează ascensiunea spre tiluri!”, a încheiat ploieșteanul.

 - Ziarul INCOMOD

Cine este Amansio Paraschiv: 

Născut în 25 iunie 1992

*De 5 ori campion național la box amator în perioada 2006-2010

*Peste 150 de meciuri la amatori

*Locul I la turneul de calificare la Campionatul Mondial din Azerbaidjan (calificare la CM)

Sportivul învins de Amansio în finală avea să câștige, trei luni mai târziu, campionatul mondial la categoria sa. Amansio Paraschiv a schimbat categoria înaintea turneului final și a pierdut în primul meci.

*Dublu campion european la K1 (WAKO)

*Campion intercontinental WKN 72 kg

*Campion intercontinental AFSO 71 kg

*Campion mondial Superkombat

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img