Luna inimilor deschise vă așteaptă la Cora Ploiești, fiind vorba de o acțiune prin care reprezentanții hipermarketului, alături de clienți, doresc să aducă un sprijin comunității. Prin banii strânși din această campanie se dorește dotarea Maternității din Ploiești cu un bilirubinometru transcutanat (video jos).

Aparatul este necesar nou-născuţilor care sunt diagnosticaţi cu icter patologic. Fără acesta, doctorii sunt nevoiţi să recolteze sânge micuţilor de mai multe ori pe zi, să trimită analizele la laborator şi să aştepte câteva ore după rezultate. Noul aparat le va permite medicilor să obţină în câteva secunde, prin fototerapie, rezultatul dorit.

Cei care doresc să ajute la achiziționarea acestui aparat, pot dona orice sumă la casa de marcat a hipermarketului. În plus, Cora va adăuga la final o contribuție generoasă.

În plus, clienții hipermarketului beneficiază începând de astăzi, până pe 17 mai, de o promoție specială pentru coșurile de alimente și băuturi. Astfel, pentru produsele din această gamă, de peste 50 lei, primiți reducere 8%, pentru cele de peste 70 lei, reducerea este de 10%, iar pentru cumpărăturile care depășesc 100 lei, reducerea este de 12%. Discountul va fi aplicat prin tichet Cora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here