Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanţator al Petrolului Ploieşti, a invitat la discuții, joi, reprezentanţii suporterilor din toate zonele stadionului Ilie Oană.

În urma discuțiilor purtate, Peluzei I Ilie Oană a emis un comuncat de presă pe care îl redăm integral:

”Din dorinţa de a menţine transparenţa pe care am promis-o încă de la demararea noului proiect legat de Petrolul Ploieşti, Peluza I Ilie Oană ţine să aducă la cunoştinţa tuturor suporterilor faptul că astăzi, patru reprezentanţi ai noştri au fost prezenţi la sediul clubului pentru a discuta cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanţator al Petrolului Ploieşti.
Încă din start dorim să precizăm faptul că am găsit în dumnealui un partener al dialogului. Principalele subiecte pe care le-am dezbătut au fost legate de managementul sportiv al clubului, jocul echipei şi situaţia preşedintelui Cristi Vlad.
Reprezentanţii Peluzei I Ilie Oană au susţinut în continuare faptul că funcţia de preşedinte este o responsabilitate mult prea mare pentru Cristi Vlad, una la care nu face faţă. Am susţinut că locul lui Cristi Vlad trebuie fie în continuare în organigrama clubului, însă nu în postura în care se află acum. În această fază în care se află clubul nostru, reprezentanţii Peluzei I Ilie Oană au susţinut că este nevoie de un preşedinte cu experienţă managerial sportivă şi că actualul preşedinte Cristi Vlad a avut la dispoziţie timp suficient să demonstreze că el este persoana potrivită pentru a conduce destinele clubului.
Totodată, nu am fost de acord cu ceea ce i s-a întâmplat vicepreşedintelui Tavi Grigore. Noi suntem de părere că acesta nu se face vinovat de jocul slab al Petrolului Ploieşti, mai ales că a acceptat să vină la cârma echipei într-un moment dificil. Persoanele vinovate au fost şi sunt cu totul şi cu totul altele.
Precizăm faptul că nu susţinem ca Tavi Grigore să revină pe banca tehnică a echipei noastre de suflet, însă suntem obiectivi şi nu dorim să ni se prezinte ca fiind singurul vinovat atunci când nu este.
În ceea ce-l priveşte pe reprezentantul partenerului finanţator al Petrolului, Mădălin Mihailovici, acesta a susţinut că obiectivul rămâne promovarea şi că în pauza de iarnă echipa va fi întărită. Totodată Mădălin Mihailovici a susţinut că în acest moment are loc o evaluare a activităţii managerial de la club”.

De precizat este faptul că reprezentul Veolia s-a întâlnit şi cu suporterii din celelalte zone ale stadionului Ilie Oană.”

Și Uniunea Suporterilor Petroliști a emis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

În sfârşit, după îndelungi insistenţe, azi a avut loc o întâlnire între domnul Mădalin Mihailovici şi reprezentanţii USP-ului, la sediul clubului, alături de CEO Veolia participând şi Alexandru Moldovan, director Veolia şi Dragoş Ferariu, avocat Veolia.Încercând să sintetizăm cele discutate în aproape o ora şi jumătate, ar fi de spus următoarele:

1.Am solicitat o comunicare periodică directă între USP şi domnul Mihailovici, rămânând stabilit să ne întâlnim cel puţin de două ori pe an, în pauzele competiţionale.

2.Parteneri grei, alături de Veolia, nu au venit până acum, din două motive, conform domnului Mihailovici: a echipei şi a suporterilor. Echipa nu s-a exprimat la un nivel mulţumitor, iar din tribună se scandează “demisia” etc. Am explicat că sursa tensiunilor a fost antrenorul Grozavu, că suporterii la Ploieşti sunt vulcanici, după cum bine se ştie; speră ca odată cu promovarea să mai apară şi alte companii puternice alături de club. Până acum au fost doar unele discuţii prin care se dorea de fapt ori preluarea echipei de către alţii , ori scenarii fantasmagorice cu oameni din străinătate fară a avea nicio intenţie reală de a investi la Petrolul.

3. Nu se pune problema deocamdată a constituirii vreunui SA, momentan încă suntem la faza de construcţie a unui club şi actuala formă de organizare este potrivită mai bine acestei faze.

4. Nu are niciun impact asupra activităţii clubului faptul că Veolia va pierde (dacă îl va pierde) servicul de termoficare al Ploieştiului (care numai în această iarna îi va aduce oricum pierderi de 5 milioane de euro). “Zvonurile privind problemele legate de finanţarea activităţii clubului sunt la fel de adevărate ca acelea care mă dau candidat la funcţia de primar al Ploieştiului”. Adică aberaţii.

5. Credeţi că se poate promova cu actualul lot? Răspuns: “La limită. Se va face o analiză în perioada imediat următoare, atât a lotului de jucători cât şi a staffului şi vom vedea ce schimbări vom face.”

6. Acel raport al firmei care se ocupă de organizarea clubului, de analizarea/evaluarea activităţii tuturor salariaţilor, de la femeia de serviciu la preşedinte, va fi gata pe 20 decembrie. Alexandru Moldovan, care se ocupă de această problemă, a zis că undeva la sfârşitul lui ianuarie 2019 va fi gata şi modelul organigramei care ar urma să fie implementat, urmând ca apoi să se parcurgă paşii pentru a ajunge la acea formă de organizare (au fost aduse în discuţie aici evident problemele legate de marketing, scouting, CCJ, FCPTV, muzeu). S-a discutat şi despre prezenţa la meciurile de acasă (“mă aşteptam să vină mai multă lume la meci”) şi despre parteneriatul cu O.Lyon şi cu Plzen (toate la timpul lor).

7. “Peste câţiva ani, luăm în calcul identificarea unei locaţii/teren în vederea cumpărării/concesionării pe care să se construiască viitoare bază de antrenament a Petrolului”.

8.Aveţi ceva să-mi reproşaţi?
– declaraţia cu mutatul echipei din oraş : era pentru cine trebuia să audă. Nu s-a pus problema şi nici nu se va pune vreodată.

– plecatul mai devreme de la meciul de la Popeşti : nu pot să nu fiu suporter, nu îmi placea ce vedeam pe teren.

– suporterii trepanaţi : sunt unii care sunt veşnic nemulţumiţi, care au în spate anumite persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here