Monica Melencu a fost luată de autorități de acasă și dusă la DIICOT pentru noi probe ADN. După ce a refuzat vehement, aceasta a acceptat. Mama Luizei a mers însoţită de bunicul fetei.

Mama Luizei este dusă, în această dimineață, la DIICOT pentru a i se preleva noi probe ADN, anunță România TV.  După ce vineri a refuzat vehement, aceasta a acceptat. Mama Luizei a mers însoţită de bunicul fetei. Cei doi se vor opri prima dată la IGPR. Femeia a fost cea care a solicitat să fie dusă şi adusă de autorităţi, spunând că nu are niciun mijloc de transport să ajungă la DIICOT.

Mama Luizei Melencu, Monica, a fost de acord să i se recolteze probe biologice pentru un nou test ADN, femeia cerând să fie transportată la Bucureşti de către organele de anchetă.

”Am luat o hotărâre după ce domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuţii cu familia, am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare şi să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale”, a declarat Monica Melencu, sâmbătă seară.

Femeia a explicat că familia sa nu se poate ”lupta cu sistemul”. “Nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu”, a mai spus femeia, care a precizat că va ataca în instanţă decizia judecătorilor care o obligă să ofere această nouă probă.

Femeia reclamă că au fost ”trataţi ca ultimii oameni”.

Mai mulţi jandarmi şi poliţişti s-au prezentat, vineri după-amiază, în localitatea Dioşti, la locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, urmând să îi fie prelevate noi probe biologice.

Femeia a refuzat să meargă, iar bunicul fetei a ameninţat că îşi dă foc şi şi-a turnat combustibil pe haine. Bărbatul a suferit pusee de hipertensiune, ambii fiind transportaţi la spital.

Poliţia Română a anunţat, vineri seară, că mandatul de aducere nu a putut fi pus în aplicare, dată fiind starea de sănătate a femeii, confirmată de medicii de la Spitalul Judeţean Craiova.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here