Mai multe persoane au distrus o mașină cu topoarele, din cauza unui conflict mai vechi pe care îl aveau cu proprietarul. Incidentul s-a petrecut marți seară, 21 ianuarie, în Chitila.

“La data de 21 ianuarie, în jurul orelor 18:45 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții mai vechi, mai multe persoane i-au spart geamurile de la autoturism, folosind topoare. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii Orașului Chitila pentru efectuarea de cercetări și investigații specifice locului faptei, cât și pentru identificarea persoanelor implicate în eveniment. De asemenea la fața locului s-au deplasat și efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov.

În urma activităților desfășurate de către polițiști au fost identificate persoanele implicate în eveniment, acestea fiind conduse la sediul postului de poliție Chiajna, pentru efectuarea de verificări și cercetări.

În urma probatoriului administrat până la acest moment, polițiștii Ilfoveni au reținut o persoană pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Ilfoveni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, urmărirea penală penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul unității de parchet competente.”, au anunțat reprezentanții Poliției Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here