benzina 32336300

Mai multe persoane din Băicoi foloseau numere de înmatriculare false pentru a fura carburant de la benzinării din Prahova. Potrivit unui comunicat remis de Poliția Prahova, de la începutul lunii până acum făptașii au comis 16 astfel de infracțiuni, în benzinării din Ploiești, Câmpina, Băicoi, Cornu și Blejoi. 

Suspecții mergeau cu mașinile cu numere false în benzinării, alimentau și plecau fără să plătească. Oamenii legii le-au luat însă urma și joi, 21 octombrie, au efectuat patru percheziții domiciliare pentru aducerea la audieri a suspecților.

Redăm mai jos comunicatul remis de Poliția Prahova:

“Polițiștii Secției nr.3 de poliție rurală Blejoi au efectuat patru percheziții domiciliare în orașul Băicoi, la persoane bănuite de comiterea a 16 infracțiuni de furt din stațiile de carburant de pe raza municipiilor Ploiești și Câmpina dar și de pe raza localităților Băicoi, Cornu și Blejoi.

Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 2 septembrie – 18 octombrie, persoanele în cauză alimentau autoturismele, din stațiile de carburant indicate mai sus, fără a achita contravaloarea combustibilului.

De menționat este faptul că, aceștia foloseau la activitatea infracțională plăcuțe de înmatriculare false.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat în cadrul acestui dosar penal este de aproximativ 5.000 de lei.

Acțiunile au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here