Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis mai multe imagini din această dimineață de pe strada Cuza Vodă, unde toată strada este ocupată de mașini parcate neregulamentar. Situația este cu atât mai interesantă deoarece mașinile sunt parcate chiar în fața parcării cu plată, care, potrivit aceluiași cititor, la ora respectivă era aproape goală. Reporterii noștri au luat legătura cu Carmen Gheorghe, directoarea Poliției Locale Ploiești pentru un punct de vedere:

„Poliția Locală are atribuții pentru parcare, staționare şi oprire. Asta nu înseamnă că în tot orașul pe fiecare stradă trebuie să fie un polițist local. Avem un număr destul de redus de oameni şi sunt planificați pe trei schimburi. Avem puncte forte ale orașului precum Halele Centrale şi şcolile. Nu se poate ca în fiecare zi să avem câte un om pe Cuza Vodă.

Noi nu reuşim să civilizăm oamenii mai mult decât vezi bine că există. Dacă noi stăm pe Cuza Vodă o jumătate de oră se face liniște. În momentul în care ne-am mutat de acolo în altă parte, în spatele nostru va fi la fel. Aici ține foarte mult de cum ştim noi ca oameni să ne purtăm şi să înțelegem că trăim într-o societate”, a spus Carmen Gheorghe, directoarea Poliției Locale Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here