fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Mediurg International: Transport Medical Terestru Internațional și Escortă Medicală

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Serviciul de Ambulanță Mediurg International este un nume de încredere în furnizarea de servicii de transport internațional.

Cu o prezență puternică în Prahova și dincolo de granițele sale, această companie oferă un serviciu unic și esențial pentru pacienții cu probleme de sănătate, care trebuie să ajungă la spitale din afara României sau care trebuie repatriați.

Echipajele noastre au la dispozitie ambulanțe de ultimă generație, asigurând astfel siguranța și confortul pacienților pe întreaga durată a călătoriei.

- Reclamă -

Suntem gata să ajutăm și în afara granițelor României. Recent, am preluat cazul unei paciente de origine germană care a suferit o fractură de membru inferior în Bulgaria. Cu promptitudine, am intervenit cu o ambulanță Mediurg International și am transportat-o la Aeroportul Băneasa, de unde a fost ulterior dusă în Germania cu o Ambulanță Aeriană ADAC. 

Un alt exemplu notabil este misiunea noastră de transport pentru un pacient comatos, care necesita ventilație artificială după o intervenție chirurgicală complexă pentru anevrism intracranian. Acest pacient a fost transferat de la un spital din Paris la București.

Cu profesionalismul nostru, am reușit să parcurgem in mai puțin de 48 de ore cei 5.000 de kilometri (din care 2.250 km cu pacient) în condiții de terapie intensivă mobilă. Această misiune a presupus un risc semnificativ, având în vedere starea gravă a pacientului și necesitatea de a furniza oxigen în cantități mari pe tot parcursul călătoriei. Cu toate acestea, misiunea s-a încheiat cu succes, pacientul ajungând în siguranță la unul dintre spitalele din Bucuresti.

- Reclamă -

Indiferent de țara de destinație sau de locația în care vă aflați, Serviciul de Ambulanță Mediurg International este aici pentru a vă oferi ajutorul necesar în caz de urgență medicală. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0040.766.227.535.

- Reclamă -

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img