Fostul premier Mihai Tudose a suferit marți un infarct.Tudose s-a simțit rău înaintea conferinței Pro România în care erau anunțați candidații pentru alegerile europarlamentare, unde fostul prim-ministru figurează pe locul 3 de pe listă.

Tudose a fost transportat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. dr. C.C. Iliescu”, unde a fost imediat operat.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul “C.C. Iliescu”, în prezent starea acestuia fiind stabilă.

“Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie “C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here