Ministrul Educaţiei Monica Anisie a anunţat duminică seară faptul că şcolile rămân închise până după Paşte, potrivit unei declaraţii pentru Hotnews.ro. Oficialul a spus că  „în perioada de stare de urgenţă şcolile vor fi închise. În perioada asta este clar că o să avem şcolile închise. Până după Paşte şcolile sunt închise”.

Este pentru prima dată când un oficial dă o estimare a perioadei până la care cursurile vor fi suspendate. Asta înseamnă că cel puţin până pe 21 aprilie şcolile vor fi închise, Paştele ortodox fiind pe 19 aprilie.

Declaraţia Monicăi Anisie: ”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a şcolilor, dar în perioada de stare de urgenţă şcolile vor fi închise. În perioada asta este clar că o să avem şcolile închise. Până după Paşte şcolile sunt închise”.

Reamintim, cursurile şcolare sunt suspendate până pe 22 martie, iar cele universitare până pe 31 martie. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că la începutul săptămânii viitoare va fi declarată starea de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here