Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut, luni dimineață, 10 august, o vizită în Prahova, la șantierul școlii de la Potigrafu, acolo unde recent au început lucrările de modernizare, extindere și dotare, în cadrul unui proiect în valoare de aproximativ 8 milioane de lei.

Ministerul Dezvoltării a alocat un buget de 7.855.785de  lei pentru acest proiect, la care se adaugă și contribuția din bugetul local.

“Realizarea acestor lucrări a devenit imperios necesară din cauza faptului că în urma expertizelor tehnice realizate în primăvara anului 2017 această clădire ce ar trebui să ofere nu doar conoștințe ci și siguranță copiilor noștri, a fost încadrată încadrată într-o clasă seismică, iar construcția nu are autorizație de funcționare din partea I.S.U. Prahova”, a anunțat Primăria Gorgota, la obținerea finanțării.

Proiectul presupune construirea unei săli de clasă și a unei săli de sport, a unei biblioteci, precum și a spațiilor care vor laboratoare de fizică-chimie, biologie, matematică și informatică.

Sursa foto: Facebook/ Ionuț Nicolae Dumitru

Sursa: telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here