fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Ministrul Grațiela Gavrilescu spune că deputatul Roberta Anastase minte și că a alocat bani pentru stația de monitorizare a aerului. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Ministrul Grațiela Gavrilescu reacționează după ce deputatul Roberta Anastase i-a solicitat demisia, motivând că nu a alocat bani pentru achiziția unei stații de monitorizare a aerului pentru Ploiești. Grațiela Gavrilescu spune că Roberta Anastase minte și că stația deja este în licitație la Agenția pentru Protecția Mediului Prahova. În plus, Gavrilescu a comentat că Anastase se poartă ca într-o campanie electorală.

„Nu e adevărat. Nu erau prinși bani în bugetul pe care nu l-am făcut eu, dar la rectificare am prins bani. Chiar este în faza de licitație pe site-ul APM Prahova. Bugetul nu l-am făcut eu, că nu eram ministru la Mediu. Fostul ministru nu a prins bani pentru stații de monitorizare și nici pentru modificare/schimbare de echipamente și alte stații mobile, sau pentru echipamente mobile. Dar la rectificare eu am prins bani în buget, deja APM Prahova și-a pus pe site licitația. Ce să facem, nu știu în ce campanie electorală se află ea (n.r.: Roberta Anastase), nu știu. E problema ei, pe mine nu mă interesează și nu dau curs”, a declarat ministrul Grațiela Gavrilescu pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -

Ministrul Mediului a mai susținut că în maxim un an, în Ploiești va exista o stație de monitorizare a tuturor substanțelor poluante.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Minori reținuți pentru că au tâlhărit o femeie

Doi minori au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați de tâlhărie calificată și instigare la tâlhărie calificată.Cei doi minori,...
Sari la conținut