fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Ministrul Transporturilor: S-au finalizat reparaţiile la Staţia de Cale Ferată Vicşani, la frontiera cu Ucraina

Citește Și

- Reclamă -
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat astăzi că au fost finalizate reparațiile la Stația de Cale Ferată Vicșani, la granița cu Ucraina. De acum vor fi operaționale încă cinci linii de cale ferată, dintre care 3 linii de cale ferată cu ecartament larg şi 2 linii de cale ferată cu ecartament normal.

Ministrul a transmis printr-o postare pe Facebook:

„S-au finalizat reparaţiile la Staţia de Cale Ferată Vicşani, la frontiera cu Ucraina! Sunt operaţionale acum încă 5 linii de cale ferată dintre care 3 linii de cale ferată cu ecartament larg şi 2 linii de cale ferată cu ecartament normal. Lucrările de reparaţie şi de consolidare s-au derulat în perioada 28 aprilie – 4 mai 2022, în regie proprie, de Regionala de Cale Ferată Iaşi şi au constat în: – înlocuirea traverselor uzate; – înlocuirea elementelor de prindere; – completarea cu piatră spartă; – buraj.”

- Reclamă -

De asemenea, vagoanele provenite din Ucraina vor fi transpuse mai eficient pe trenurile de marfă româneşti.

„Astfel, va creşte volumului de trafic de marfă şi vor scădea timpii de mutare a mărfurilor din trenurile de pe liniile cu ecartament larg, în trenurile de pe liniile cu ecartament normal. La ora actuală, în staţia Vicşani sunt funcţionale în total 13 linii de cale ferată, care permit inclusiv operaţiuni mai bune de manevră a trenurilor (6 linii de cale ferată cu ecartament normal şi 7 linii de cale ferată cu ecartament larg)”, a mai adăugat Sorin Grindeanu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut