Noi detalii ies la iveală în cazul fetelor din Ariceștii Zeletin care au ajuns seara trecută de urgență la spital după ce ar fi înghițit mai multe pastile! Se pare că una dintre ele, învârstă de 14 ani, a primit în vizită două prietene, surori, de 13 și 16 ani. Aceasta se afla sub tratament prescris de psihiatru și lua pastile pentru depresie și le-ar fi spus prietenelor sale că dacă înghit comprimatele vor simți o stare de euforie.

Potrivit unor surse, în urmă cu două luni fata de 14 ani avusese o tentativă de suicid, când și-a tăiat venele din cauza unei decepții în dragoste. La acel moment, în luna mai, a fost internată la Spitalul Voila din Câmpina, unde i s-au prescris medicamentele pe care le-a ingerat seara trecută.

Citește și: Ce pastile au înghițit minorele ajunse în stare gravă la spital

Toate trei au ajuns la spital, iar cele două surori sunt în stare stabilă. Fata de 14 ani, însă, este în stare gravă și a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Tatăl acesteia este cel care a găsit-o inconștientă în pat și a sunat disperat la 112.

Citește și:

Filmul incidentului de seara trecută, când trei minore au ajuns la spital după ce au înghițit pastile pentru depresie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here