După serialul despre Serviciul Român de Informații, în care v-am prezentat și explicat cele mai dezbătute mituri care planează în jurul acestei instituții, am lansat și un serial despre Serviciul de Informații Externe, de departe cea mai misterioasă și performantă instituție din România care activează în zona „serviciilor”.

Puteți reciti serialul „Misterele SRI” aici!

Am început serialul „Misterele SIE” prin a vă prezenta cum puteți deveni spion pentru acest serviciu, în primul episod. Sunt patru categorii de job-uri în cadrul SIE și astăzi vă spunem care sunt cerințele dacă vreți să deveniți specialist SIE!

Cerinţe specifice pentru specialişti (IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie, medical):

  • Absolvent cu diplomă de licenţă al unei instituţii de învăţământ superior acreditate sau după caz, cu diplomă de bacalaureat al unei instituţii de învăţământ liceal acreditate.

  • Recrutarea şi selecţia se realizează în funcţie de existenţa unor posturi vacante în Serviciu şi are la bază performanţele universitare, licenţele şi acreditările deţinute, precum şi experienţa profesională acumulată în domeniul de specialitate.

  • Domeniul impune capacitate de adaptare, rezistenţă la stres, atenţie concentrată şi distributivă, perseverenţă, dorinţa de perfecţionare continuă, un bun echilibru psihoemoţional, capacitate de a lucra pe proiecte cu asumarea responsabilităţii.

  • Exprimarea fluentă într-o limbă de circulaţie internaţională este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here