Tânărul de 20 de ani care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o încăierare care s-a petrecut în comuna prahoveană Dumbrava era tatăl a doi copii. Bărbatul a supraviețuit minute bune atacului și s-a stins în brațele unei rude, povestes martorii.

A fost bătut cu bâte și obiecte din metal, pentru ca în cele din urmă să fie înjunghiat în abdomen. Hemoragia puternică i-a adus sfârșitul. Principalul suspect al crimei, un bărbat în vârstă de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Există mai multe variante date ca motiv al scandalului, dar toate se învârt în jurul unei petreceri la care s-a consumat alcool în exces. La petrecere au fost prezenți mai mulți amici, tineri între 16 și 25 de ani. La un moment dat unul dintre petrecăreți s-ar fi supărat pentu că a găsit în paharul său plin cu alcool scrum de țigară. S-a iscat o ceartă aparent banală, dar care a degenerat tocmai pentru că bărbații erau băuți bine. Bărbatul indicat ca fiind autorul gestului considerat reprobabil (a stins țigara într-un pahar cu alcool) a reușit să plece din casa unde era organizat cheful, dar a fost urmărit pe străduțele din sat. A fost prins în centrul comunei, bătut cu bucăți de lemn, chiar cu lanțuri spun unii și apoi înjunghiat în abdomen. A supraviețuit câteva minute, până când a venit echipajul de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Bărbatul și-a dat însă ultima suflare în drum spre spital.

Mafrtorii și participanții la scandal ar fi încercat să mușamalizeze crima. Le-au spus polițiștilor că bărbatul a încercat să-și pună capăt vieții și că el și-ar fi produs rana în burtă, cu un cuțit de bucătărie. Spusele oamenilor nu au fost ”înghițite” de către polițiști care și-au dat seama că astfel de răni nu pot fi produse prin autoînjunghiere.

Patru bărbați au fost duși la audieri, dar doar unul singur a fost reținut ca principal suspect al omorului. Acesta urmează să fie prezentat instanței penale a Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. Victima era tatăl a doi copii, cel mai mic are doar câteva luni.

SURSA FOTO Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here