sursa foto: facebook

În după-amiaza zilei de 26 iulie 2017, Poliția Prahova a reținut pentru cercetări un consilier local din Breaza, acesta fiind acuzat că a convins un minor, un băiat în vârstă de 14 ani, să întrețină relații sexuale cu el. Consilierul este Cristian Gheorghe Brotoiu (PSD).

CITEȘTE și EXCLUSIV: Un consilier local din Breaza a făcut sex oral cu un băiat în vârstă de 14 ani – UPDATE: Mâine va fi prezentat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă

Acesta este în arest de aseară și va fi dus la instanță în cursul zilei de azi la Judecătoria Câmpina. Potrivit surselor, consilierul este implicat în mai multe activități cu ONG-uri și a organizat de-a lungul timpului spectacole gen ”Românii au talent”, cum ar fi ”Câmpina are talent” sau ”Sinaia are talent”. Acesta este foarte cunoscut în Breaza, dar se pare că spectacolele făcute de acesta nu erau chiar în regulă organizate, iar fondurile nu ajungeau întotdeauna unde trebuie. Conform declarației de avere de pe siteul Primăriei Cristian Brotoiu nu are niciun fel de venit, nu are proprietăți, autoturisme sau conturi în bancă. Declarația AICI.

Se pare că acesta era cunoscut că umbla într-un cerc format din tineri de 14-15 ani și că ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți, cazul de ieri nefiind unul izolat.

N.R.: Menționăm că potrivit legislației în vigoare, Cristian Gheorghe Brotoiu este acuzat de de act sexual cu minor, dar beneficiază de prezumția de nevinovăție, până când va exista o decizie irevocabilă și definitivă a unei instanțe în acest sens. În schimb, în Breaza, toate persoanele cu care am stat de vorbă pe marginea acestui subiect, îl numesc “pedofil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here