O tânără de 19 ani, din Motru, dar şi bunica sa, au ajuns la spital după ce au fost snopite în bătaie de iubitul fetei, dintr-un motiv incredibil.
Fata l-a anunţat pe tânărul de 22 de ani cu care avea o relaţie, că şi-a găsit de muncă la o firmă de cablaje auto din judeţul Mehedinţi.

Enervat la culme din cauză că iubita nu l-a anunţat despre intenţiile ei, tânărul s-a despărţit de ea şi i-a cerut să îi înapoieze toate cadourile.

Aşa au ajuns cei doi să se întâlnească în scara blocului în care fata locuieşte. Pentru a fi sigură că tânăra va fi în siguranţa, bunica ei a decis să asiste la înapoierea cadourilor.

Citește și: Cinci persoane reținute în urma a 100 de percheziții. Polițiștii au găsit și un pistol

“La data de 21 februarie, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată, prin apelul 112 de o tânără din localitate, cu privire la faptul că în scara blocului unde locuiește a avut loc un conflict între trei persoane. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru, în urma unui conflict spontan în scara unui bloc de locuințe, a agresat o tânără de 19 ani și o femeie de 66 de ani, din aceeași localitate, producându-le mai multe leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma continuării cercetărilor și a probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here