Caz de o violență ieșită din comun în județul Iași, unde o femeie însărcinată a fost bătută până când a născut.

Bebelușul aflat în pântece se află sub atenta supraveghere a medicilor deoarece a venit pe lume la șapte luni și cântărește puțin peste un kilogram. Cel care a pus în pericol atât viața gravidei, cât și a pruncului este chiar soțul femeii. Bărbatul este anchetat acum de Poliție.

Citește și: FOTO. O mașină a fost distrusă de un brad aruncat de la balcon

Incidentul a avut loc în comuna Ciurea, județul Iași. O femeia de 34 de ani, mama a patru copii, a fost snopită în bătaie de soțul ei care a venit, miercuri, beat acasă. Individul i-a aplicat zeci de lovituri soției însărcinate, fără să-i pese poate ucide fetița aflată în pântece.

Timp de două zile, femeia n-a spus nimănui despre umilințele pe care le-a îndurat. Sora ei a sunat disperată la 112, după ce a văzut că gravida se simte din ce în ce mai rău.

Citește și: Lista completă a Guvernului Dăncilă

Femeia însărcinată în șapte luni a fost transportată de urgență cu ambulanța la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași. Loviturile pe care le-a încasat i-au declanșat nașterea.

Gravida a născut prin cezariană un bebeluș prematur. Fetița, care cântărește 1.300 grame, este atent monitorizată de medici, a declarat, pentru Libertatea, dr. Anca Bivoleanu, purtătorul de cuvânt al Maternității „Cuza Vodă” din Iași.

Plină de vânătăi, mama, care se află la a patra naștere, nu își aduce aminte că a fost bătută.

Între timp, soțul violent, un bărbat de 34 de ani, este audiat de polițiști.

Citește și: Mai multe școli din Prahova vor fi închise sau comasate. Vezi lista

„Din verificări a rezultat faptul că femeia ar fi fost agresată pe data de 24 ianuarie de soțul ei care a venit acasă sub influența băuturilor alcoolice și a provocat scandal la domiciliu. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie și continuă cercetările”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here