O fetiță de trei ani a murit în urma unui incendiu puternic izbucnit la casa în care locuia, din județul Vaslui. Tatăl a încercat să-i salveze pe cei trei copii care se aflau în casă, dar fetița a decedat. Ceilalți doi copii, dar și tatăl, au suferit arsuri, scrie g4media.ro.

Incendiul a izbucnit într-o bucătărie în care se afla o sobă, iar şeful SVSU Tăcuta şi vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind lichidat în câteva minute. Echipajul de stingere care se deplasa la intervenţie a fost întors din drum, SVSU Tăcuta confirmând stingerea incendiului.

„În urma incendiului au rezultat patru victime, între care trei copii, dintre aceştia, o fetiţă în vârstă de trei ani decedând. Fetiţa în vârstă de trei ani a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală. Fratele acesteia, în vârstă de şase ani, a suferit arsuri de gradele II şi III pe circa 27% din suprafaţa corpului. Cel de-al treilea copil, unchiul celor doi fraţi, în vârstă de 10 ani, a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Cele patru victime ale incendiului au fost urcate într-un autoturism, după care au fost transportate de urgenţă la Centrul de Permanenţă Codăeşti, unde au fost îngrijite de personalul medical până la sosirea echipajelor de intervenţie aparţinând SAJ Vaslui şi ISU Vaslui. Tatăl celor doi copii, un bărbat în vârstă de 26 ani, a suferit a arsuri de gradele II şi III pe jumătate din suprafaţa corporală, iar mama copiilor a suferit un atac de panică”, au precizat autoritățile.

Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, cei doi copii vor fi transferaţi la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here