fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

O firmă românească de transport internațional de persoane și colete acuzată de evaziune. Un autocar este percheziționat cu câini de urmă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud fac, marți, 14 percheziții la imobile aparținând unor persoane din Bistrița-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj. Anchetatorii au obținut inclusiv o ordonanță de percheziție a unui autocar, într-un dosar de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional organizat și delapidare.

Perchezițiile au fost desfășurate pentru documentarea activității infracționale și administrarea probelor într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la 5 persoane, reprezentanți ai unor societăți comerciale care efectuează transport internațional de persoane și transport de colete, fără a deține licență și fără a înregistra în contabilitatea societăților sumele încasate, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 500.000 de lei. 

- Reclamă -

La activități au participat polițiști ai Serviciul de Investigații Criminale, Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroului Protecția Animalelor, Serviciului Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Totodată, acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor și luptătorilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj și de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img