fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Primarul Volosevici propune eșalonarea datoriilor acumulate de Petrolul pentru folosirea mărcilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a acumulat datorii de circa 70.000 de euro către Primărie, aferente contractului pentru folosirea mărcilor înregistrate. În încercarea de a sprijini gruparea de primă ligă, care nu traversează un moment prea bun din punct de vedere financiar, primarul Andrei Volosevici a anunțat marți un proiect de eșalonare.

Primarul propune Consiliului Local Ploiești eșalonarea la plată a debitelor înregistrate de Asociația Clubul Sportiv „Petrolul 52”, aferente contractului de licență exclusivă asupra mărcilor Petrolul, anunță administrația locală într-un comunicat de presă transmis marți.

- Reclamă -

„Culorile galben – albastru și fenomenul Petrolul sunt elemente esențiale în cartea de identitate a Ploieștiului. Fiecare ploieștean respiră «galben – albastru» când este vorba de fotbal, indiferent dacă este microbist din tată în fiu, dacă merge sau nu merge la meciurile de fotbal pe stadion. Petrolul, pentru noi, înseamnă bucurie, victorie, reușită. Trebuie să facem tot ceea ce putem și este legal pentru a susține fenomenul «Petrolul». De aceea, înțelegând dificultățile financiare ale Asociației Club Sportiv Petrolul 52, propun consilierilor locali eșalonarea plaților restante și ale penalizărilor de întârziere aferente, de 338.203,45 lei,  pe o perioadă de 12 luni, în 12 rate egale, începând cu luna decembrie 2023, până în luna noiembrie 2024”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Între Primăria și asociația sportivă este încheiat contractul de licență exclusivă nr.27827/16.12.2021, având ca obiect dreptul de folosință exclusivă asupra mărcilor „FC PETROLUL PLOIEȘTI”, „PETROLUL 95”, „PETROLUL 52”, „FC PETROLUL PLOIEȘTI 1924”, „FOTBAL CLUB PETROLUL” și „PETROLUL PLOIEȘTI”, cu valabilitate până la data de 16 decembrie 2023.

Separat de această restanță, recent au apărut informații că gruparea are datorii și către Clubul Sportiv Municipal Ploiești, pentru folosirea stadionului „Ilie Oană” și că a fost acționată în instanță de CSM pentru recuperarea creanțelor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img