fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Proiect pentru extinderea rețelei de apă pe strada Fabricilor, din sudul Ploieștiului

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Rămași de câțiva ani fără apă curentă, după sistarea alimentării de la fosta rafinărie Astra, cei aproape 50 de ploieșteni care locuiesc în capătul sudic al străzii Fabricilor, dinspre Tătărani, ar putea fi racordați în viitorul apropiat. Primarul Andrei Volosevici a anunțat marți un proiect pentru extinderea rețelei.

Andrei Volosevici a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă și realizarea branșamentelor pe strada Fabricilor, situată în sudul Ploieștiului, paralelă cu drumul care asigură intrarea în municipiu din DN1, prin Tătărani.

- Reclamă -

Proiectul propune și asfaltarea străzii, după finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat transmis marți.

În prezent, oamenii de pe strada Fabricilor primesc apă cu ajutorul cisternelor puse la dispoziție de operator, după sistarea alimentării de la fosta rafinărie Astra.

VIDEO: Locul uitat din Ploiești, unde apa nu mai vine nici cu cisterna, iar la fântână curge ulei din petrol

„Dezvoltarea și reabilitarea tuturor cartierelor din municipiul Ploiești este esențială pentru asigurarea condițiilor optime de trai și de reducere a discrepanțelor teritoriale şi sociale dintre acestea. În momentul de față, locuitorii de pe strada Fabricilor primesc apă potabilă, zilnic, cu cisterna. De aceea, în contextul dezvoltării urbane, propun consilierilor locali un proiect de extindere a rețelei de apă potabilă și branșamente pe strada Fabricilor”,  a declarat primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali, extinderea rețelei de apă se va realiza din conducta existentă pe Bulevardul Petrolul, care este alimentată din sursa de apă Crângul lui Bot, a mai specificat administrația locală.

VIDEO: A venit apa pe strada Fabricilor. Oamenii și-au umplut gălețile din cisterna ApaNova

„Ziarul Incomod” a scris în martie 2022 mai multe articole despre situația ploieștenilor care locuiesc în capătul sudic al străzii Fabricilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img