Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial  Iaşi au efectuat 2 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. O persoană a fost prinsă în flagrant în timp ce primea prin sistem coletărie peste 5 kg de cannabis din Spania.

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au efectuat 2 percheziții domiciliare, în  judeţul Iaşi.

Perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc, respectiv cannabis și haşiş.

De asemenea, a fost depistată în flagrant o femeie, din judeţul Iaşi în timp ce primea prin sisitem de coletărie  5,750 kilograme de cannabis din Spania.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 670 de grame de rezină de cannabis, 15 grame de cannabis, două cântare electronice, 4 telefoane mobile, un laptop, un autoturism de lux, 11.980 de euro şi 7.110 de lei.

5 persoane au fost conduse la audieri, două  dintre acestea find reţinute pentru 24 ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Iaşi, cu propuneri legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here