Foto cu caracter ilustrativ

În jurul orei 20.20, o persoană s-a aruncat în fața trenului IR 1587, informează CFR. Accidentul s a înregistrat între statiile Bucuresti Nord și Bucuresti Baneasa, în zona haltei Pajura.

Joi seara, o persoană, un bărbat din informațiile cunoscute până în prezent, s-a sinucis în zona haltei Pajura, din zona București, ceea ce provoacă întârzierea trenurilor spre și dinspre București, a anunțat CFR, potrivit Mediafax.

„În jurul orei 20.20, o persoană, din primele informații ar fi un bărbat, s a aruncat în față trenului IR 1587. Accidentul s-a înregistrat între stațiile București Nord și București Băneasa, în zona haltei Pajura. La față locului sunt așteptați reprezentanții Procuraturii. Până la finalizarea procedurilor specifice pentru astfel de evenimente, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar în stațiile de pe traseu. La această ora, trenul IR 1684, cu stație finală Gara de Nord, este oprit în Gara Băneasa. Își va relua circulația, după ce finalizarea măsurătorilor din zona accidentului”, a declarat, joi seara, Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here