cauciuc

cauciucO bandă de infractori bulgari a tâlhărit zeci de români. Suspecţii le tăiau cauciucurile de la maşini, iar apoi furau bunurile din autoturisme.

Patru barbati bulgari s-au specializat in “metoda cauciucul”. Acestia actionau in Timisoara, Arad, dar si in alte orase din vestul tarii.

Infractorii actionau in parcarile marilor magazine, intepau rotile clientilor, apoi asteptau ca proprietarii sa se intoarca la masini cu plasele de cumparaturi. Imediat, unul dintre barbati il aborda pe sofer si ii atragea atentia ca are pana. In timp ce omul se apuca sa schimbe roata, cei patru dadeau atacul.

Indivizii profitau de faptul ca soferul, preocupat de operatiunea de inlocuire a cauciucului, nu era atent, si adeseori lasa portbagajul ori vreo portiera deschisa, patrundeau in autoturism si furau tot ce le cadea in mana. De la genti pana la laptopuri sau telefoane mobile, apoi dispareau.

Politistii de Frontiera Arad, cei de la IPJ Arad, ajutati de lucratori SRI Arad, au pus la cale operatiunea de prindere a celor patru. I-au incatusat chiar cand se pregateau sa fuga din tara pe la vama Nadlac. Potrivit anchetatorilor, cei patru erau cautati in mai multe tari din Europa, unde actionasera dupa aceeasi metoda.

Sursa: www.rtv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here