Polițiștii ploieșteni din cadrul Biroului de Combatere a Furturilor din Locuinţe au continuat cercetările în cazul a două furturi din locuințe și patru tentative de furt, comise în municipiu.

Astfel, au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind doi bărbați de 32 și 46 de ani, ambii din județul Iași.

Totodată, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Brașov, au rezultat indicii că cei doi sunt bănuiți și că ar fi comis un furt similar și pe raza acestui municipiu.

În cursul zilei de miercuri, 1 noiembrie, polițiștii ploieșteni au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iaşi, cu sprijinul Poliției Municipiului Iași, cei doi fiind depistaţi și conduși pentru cercetări la sediul Poliției Ploiești.

În urma activităților de cercetare efectuate în cauză și a probatoriului astfel administrat, față de ei a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here