fbpx
luni, mai 29, 2023

Ploiești: Bărbatul care s-a dus la fosta iubită deși avea ordin de protecție a fost arestat

Citește Și

- Advertisement -

Bărbatul din Ploiești care nu a respectat un ordin de protecție și s-a dus la locuința fostei concubine a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Reamintim că inițial bărbatul fusese reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Polițiștii Secției nr. 2 Ploiești au fost sesizați duminică, 26 septembrie, de către o femeie că fostul său concubin a venit la ușa apartamentului său, solicitându-i să vorbească, deși încă din luna august fusese emis un ordin de protecție față de bărbat. În baza ordinului, acesta nu avea voie ca timp de șase luni să se apropie la mai puțin de 100 de metri de femeie sau față de locuința acesteia.

- Advertisement -

Polițiștii l-au dus la audieri și l-au reținut pentru 24 de ore, iar luni, 27 septembrie, bărbatul a fost prezentat unității de Parchet competente pentru luarea unei măsuri preventive.

Potrivit unui comunicat remis de Poliția Prahova marți, 28 septembrie, „față de bărbatul reținut pentru 24 de ore, pentru fapta de nerespectarea ordinului de protecție, instanța de judecată, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sindicaliștii din Educație cer ca profesorii debutanți să aibă salariul brut egal cu cel mediu pe economie

Federația Sindicatelor din Educație solicită Guvernului o Ordonanță de Urgență care să stabilească salariul brut al profesorilor debutanți la...

Mai Multe Articole Ca Acesta