Un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat la locul de muncă. Bărbatul, angajat la Yazaki, în Parcul Industrial Ploiești, ar fi fost cunoscut ca având afecțiuni medicale. Din primele informații, se pare că muncitorul ar fi făcut stop cardio-respirator.

Accidentul s-a petrecut în data de 6 iunie, în jurul orelor 14.00, însă Poliția nu a fost informată, potrivit biroului de presă al IPJ Prahova. Accidentul a fost însă confirmat pe ITM Prahova, care derulează o anchetă în acest caz.

Poliția Prahova a deschis dosar penal în cazul angajatului Yazaki care a decedat în incinta fabricii:

“În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la cazul unui bărbat căruia i s-ar fi făcut rău în timpul programului de lucru, la o societate de pe raza municipiului Ploiești și care ulterior a decedat, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Au fost efectuate verificări, în urma cărora a rezultat faptul că polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului al Poliției Municipiului Ploiești au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările în acest dosar sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, urmând ca la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propunere legală unității de parchet.”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here