fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Polițist din Prahova, cu statut special în Ministerul de Interne, nu-și poate justifica averea. ANI a sesizat Curtea de Apel Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un fost funcționar public cu statut special în cadrul Ministeruui Afacerilor Interne nu-și poate justifica averea. Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 107.116 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către GORAN MIHAI, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice cu statut special.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel  Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către GORAN MIHAI împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice cu statut special.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat averea nejustificată, conflictul de interese de natură administrativă și în cazul a doi funcţionari din  Ministerul Transporturilor şi APIA.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut