fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Pompierul din Dâmbovița care s-a ocupat de închiderea stației GPL din Crevedia a murit sâmbătă într-un accident de motocicletă

Citește Și

- Reclamă -

Bărbatul care a murit, sâmbătă, într-un poligon privat din judeţul Dâmboviţa, după ce s-a izbit cu motocicleta de un zid în timpul unei ore la şcoala de conductori auto, era colonel în rezervă şi lucrase la ISU Dâmboviţa.

Pompierul s-a ocupat, în anul 2020, de verificările care au dus la închiderea staţiei GPL din Crevedia deţinută de fiul primarului de la Caracal, la care s-au produs explozii în urmă cu o săptămână.

- Reclamă -

Raed Arafat spune, referindu-se la acest eveniment, că fostul angajat al ISU Dâmboviţa era la prima oră de condus motocicleta, nu purta casca de protecţie şi că nu trebuie „să intrăm în conspiraţii” pe acest subiect.

Informaţia conform căreia un fost ofiţer din cadrul ISU Dâmboviţa este persoana care a murit în accidentul de motocicletă de sâmbătă, dintr-un poligon privat, a fost confirmat= de conducerea ISU Dâmboviţa, duminică.

„Domnul colonel în rezervă – Dumnezeu să-l ierte! – a fost angajat al ISU Dâmboviţa şi a fost şeful Inspecţiei de prevenire în perioada 2020-2021, dacă nu mă înşel. În 2021 a trecut în rezervă cu drept la pensie”, a afirmat duminică, răspunzând unei întrebări într-o conferinţă de presă, prim-adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Alfred Hantăr.

- Reclamă -

Acesta a confirmat că, prin atribuţiile pe care le deţinea, bărbatul care a murit a participat la controalele de la staţia GPL de la Crevedia. 

La rândul său, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că nu trebuie să „intrăm în conspiraţii” pe acest subiect.

„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la  o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete.

Acesta precizează că, în acest caz, nu trebuie „speculată” o legătură între accident şi incendiul de la Crevedia, potrivit news.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...