Anul trecut în luna septembrie, o femeie care locuieşte în Canada a trimis pentru Campania social-umanitară “Ajută un copil din Ploieşti“ un colet cu donaţii, acesta conţinând rechizite şi jucării pentru o familie nevoiaşă din Ploieşti.

După ce acest colet a fost “uitat“ vreo lună și jumătate printr-un depozit al Oficiului Poştal Ploieşti, a ajuns, luni 18 ianuarie înapoi la expeditor, adică în Canada.

Explicaţia tragi-comică a Poştei Ploieşti la returnarea coletului a fost “Nu a fost găsită adresa”.

O explicaţie penibilă, sfidătoare şi hilară, din moment ce pe colet scria citeţ la destinatar “Max Gym, Bulevardul Republicii nr.108, magazinul Mega Image –etaj 1. Ploieşti, Prahova“.

Cum trebuie să fie un poştaş încât să nu găsească adresa din moment ce orice ploieştean ştie unde se află Bulevardul Republicii?

Mai ales că trebuie să ținem cont de faptul că un poştaş cunoaşte foarte bine aceea zonă, că pe lângă magazinul Mega Image se află mulţi agenţi comerciali, o poştă (Oficiul Poştal nr. 10) pe B-dul Republicii nr. 102, la 100 metri de Mega Image și de Electrica.

Rea voinţă, incompetenţă, sfidare, lene, ce anume să fii fost la mijloc?!

Ne întrebăm, dacă acel colet conţinea o sumă de bani sau era adresat unui salariat de la Oficiul Poştal Ploieşti, se găsea adresa?

Bănuim că da…

Sursa: Info Ploiesti City

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here