Postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești a fost scos pentru a treia oară la concurs! Consiliul de Administrație al unității spitalicești a făcut anunțul, aceasta fiind a treia încercare de ocupare permanentă a postului care, încă din primăvară, este asigurat prin interimat. Reamintim că în primăvara acestui an întreaga conducere a spitalului a demisionat după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut un control inopinat la spital în cadrul căruia a identificat numeroase nereguli.

Calendarul oficial prevede, pe data de 14 octombrie, o vizită în spital a persoanelor care ar putea fi interesate să candideze pentru postul amintit, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 7 noiembrie.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Pe 14 noiembrie vor fi anunțate rezultate finale ale verificării candidaturilor, iar a doua zi vor fi publicate proiectele de management propuse de candidați. Acestea vor fi susținute public pe 20 noiembrie.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 27 noiembrie, potrivit telegrama.ro.

Primul concurs a fost organizat în primăvară, dar, pe 13 mai, SJUP Ploiești a anunțat că, “pentru ocuparea funcției de manager-persoană fizică la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, anunț publicat în Monitorul Oficial nr.344/03.04.2019, la Registratura Spitalului Județean de Urgență Ploiești nu s-a înregistrat niciun dosar de înscriere până la data de 06.05.2019, ora 15.00, data limită de înscriere a candidaților”. Prin urmare, concursul a fost reluat, în luna august, dar numai pentru a fi anulat pe motiv că  “un membru al comisiei de concurs a comunicat că se află în imposibilitatea prezentării la a doua probă, organizată pe data de 28 august”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here