Posturile de director de la Clubul Sportiv Municipal și Societatea de Gospodărire Urbană vor fi scoase la concurs! În ceea ce privește CSM Ploiești, consilierii locali au stabilit în ședința de miercuri, 30 mai, componența comisiei de concurs, dar și a comisiei de contestații. În cazul SGU, concursul ar putea fi lansat de Consiliul de Administraţie interimar, numit zilele trecute de Adunarea Generală a Acţionarilor, în condiţiile în care fostul CA a fost suspendat printr-o decizie a instanţei.

În ambele cazuri reprezentanţii coaliţiei PSD-ALDE deţin majoritatea în aceste foruri decizionale.

Din comisia de concurs de la CSM Ploieşti vor face parte consilierii locali Andrei Gheorghe, Ştefan Dănescu şi Sanda Dragulea, toţi de la PSD, conform deciziei adoptate miercuri, cu unanimitate de voturi, în forul legislativ al Ploieştiului. Comisia de contestaţii va fi compusă din George Botez (PSD) şi Marius Mateescu (ALDE), cărora li se va adăuga un funcţionar numit prin dispoziţie a primarului, conform proiectului de hotărâre votat.

Aprobarea acestui document în Consiliul Local vine în condiţiile în care conducerea Clubului Sportiv Municipal este asigurată de Silviu Crângaşu, detaşat pe acest post din calitatea de consilier personal al primarului Dobre, măsură luată după expirarea detaşării lui Cezar Stoichiciu, care la rândul său fusese detaşat tot prin dispoziţie de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here