Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un ATV pe DN 1, în zona Păulești și, deși mirosea a alcool, a refuzat să-i fie testată alcoolemia. Potrivit unor surse, bărbatul este pompier. Cum acesta a refuzat testarea cu etilotestul, polițiștii l-au dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru prelevarea mostrelor biologice, dar și acolo pompierul a refuzat testarea.

“În noaptea de 7 spre 8 octombrie, polițiștii Secției Poliție Rurală Blejoi, în timp ce se deplasau pe DN 1, din direcția Metro către DJ 155, au observat un motociclu care a efectuat viraj brusc la stânga la intersecția drumurilor menționate anterior. Polițiștii au procedat la oprirea acestuia și i-au solicitat șoferului să se legitimeze.

Întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu etilotestul, lucru refuzat de persoana în cauză. A fost condus la spital pentru prelevare mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În prezența personalului medical, a refuzat acest lucru.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevare mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au declarat pentru ziarul Incomod reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here