Mare onoare pentru primarul Ploieștiului, Adrian Dobre. Acesta a primit la primărie o hârtie prin care este informat că a fost propus să fie numit cetățean de onoare. Din nefericire nu va fi cetățean de onoare al Ploieștiului, dar din fericire este vorba de o comună din România.

Potrivit surselor din Primăria Ploiești, Adrian Dobre va deveni cetățean de onoare al comunei Dobrești din Bihor.

Potrivit siteului Primăriei Dobrești, aceasta este o comună din România ”situată în partea de Sud-Est a judeţului Bihor, în zona deluroasă din sud-vestul Munţilor Piatra Craiului.

Comuna ocupă o poziţie relativ centrală, gravitând ca areal de extensiune mai mult spre Munţii Piatra Craiului. Din punct de vedere administrativ, comuna Dobrești  se învecinează la sud-vest cu comuna Sâmbăta, la vest cu comuna Ceica, la nord-vest cu comuna Vîrciorog, la nord cu comuna Aștileu, la nord est cu comuna Măgești, la est comunele Suncuiuș și Roșia, iar la sud cu comuna Pomezeu.

În actuala structură administrativă, comunei Dobrești îi aparţin localităţile: Dobrești, Luncasprie, Hidisel, Crincești, Cornișești, Topa de jos, Topa de sus și Răcaș și se întinde pe o suprafață de 13.480 hectare.”.

Se pare că după ce va deveni cetățean de onoare, primarul va înfrăți Ploieștiul cu Dobreștiul.

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here