buget ploieşti
Primăria Municipiului Ploiești a emis miercuri un comunicat de presă în care anunță faptul că proiectul de buget local pentru anul 2021 a fost publicat pe site-ul instituției.
Acesta se va afla în dezbatere publică timp de 10 zile,iar ploieștenii care doresc să transmită propuneri și sugestii o pot face până în data de 02 aprilie 2021, pe adresa oficială de email [email protected]ști.ro.

Iată comunicatul de presă:

 

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că a publicat,  spre consultare publică, proiectul de buget local pentru anul 2021.

 

Proiectul privind bugetul municipiului Ploiești  pentru anul  2021, structurat pe categoriile – cheltuieli, venituri și listă investiții, poate fi vizualizat pe pagina de internet a municipalității ploieștene, www.ploiesti.ro, în secțiunea Transparență decizională: http://www.ploiesti.ro/transparenta.php

 

Menționăm că, cetățenii care doresc să ne transmită propuneri și sugestii, pe tema bugetului local aferent acestui an, le pot remite, până în data de 02 aprilie 2021, pe adresa oficială de email [email protected]ști.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here