fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Primăria Ploiești vinde case și loturi pentru case

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești scoate la licitație 32 de loturi pentru construirea de case, într-un cartier rezidențial de la marginea orașului.

Ulterior, vor fi scoase la vânzare și case în diverse stadii de execuție, în același cartier de pe strada Găgeni din Ploiești.

Este vorba despre cartierul Eden, unde a existat un protocol între municipalitate și firma Triumf Construct. Triumf construia locuințele pe care apoi le scotea la vânzare. Firma încasa banii pe case de la clienți, iar primăria banii aferenți terenurilor. Numai că societatea nu a dus la bun sfârșit contractul, care a și încetat între timp, așa că, potrivit reprezentanților primăriei Ploiești, municipalitatea a luat înapoi atât terenul rămas liber, cât și casele nefinalizate.

- Reclamă -

Așa că acum sunt scoase la licitație pentru a fi vândute 32 de loturi de teren cu suprafețe cuprinse între 300 și 450 mp. Viitorii proprietari vor putea să construiască aici locuințe.

Ulterior, vor fi scoase la licitație și 32 de case, în diverse stadii de execuție. Mai întâi trebuie intabulate, apoi vor fi scoase la vânzare, au mai precizat reprezentanții primăriei Ploiești.

Societatea Triumf Construct a fost înființată de afaceristul Mohammad Murad.

Anunțul dat pe facebook de primărie:

 - Ziarul INCOMOD
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut