Click pentru a mări imaginea!

Ploieștenii, disperați din cauza gunoaielor care zac pe străzile municipiului și la platformele de colectare, îi scriu primarului Adrian Dobre pe Facebook, prin comentarii sau prin mesaje, solicitându-i să ia măsuri. Republikanews.ro a publicat un print screen al unei discuții în care primarul Adrian Dobre îi spune unui ploieștean că a solicitat Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești să rezilieze contractul cu Rosal.

Reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe Raul Petrescu, directorul RASP, care ne-a declarat că primarul a mințit când a spus că a solicitat rezilierea contractului cu Rosal și că RASP nu a primit vreo astfel de solicitare din partea edilului-șef. Raul Petrescu spune că singurele discuții de acest gen s-au purtat în urmă cu o lună, când Adrian Dobre a spus că dacă nu se rezolvă problemele va solicita rezilierea, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, deși chiar astăzi, 8 august, a avut loc o ședință pe tema salubrității.

1 COMENTARIU

  1. Sanctionati mincinosii la vot . Cel putin la vot .
    Am constatat ca primarii din oricare partid odata instalati in functie fac corp comun cu functionarii bugetari ordinari din oricare institutie publica . Pe cit sint de vehementi in campaniile electorale pe atit de prietenosi devin dupa instalare cu sistemul functionaresc public nemernic si tilharesc . Procedura de destituire a alesilor trebuie simplificata si mandaele reduse la doi ani . Pina la momentul in care toti vor face dovada ca nu mai este nevoie de astfel de masuri . Legislatia imbecila le permite astora sa stea insurubati in functii pline de beneficii platite din munca cetateanului mult prea mult timp .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here