Din cauza precipitațiilor căzute în ultimele ore, respectiv lapoviță și ninsoare, autorităție au decis să închidă drumul care duce spre Cota 1400 din Sinaia. Pe drum s-a format un strat de gheață care pune în pericol siguranța turiștilor care vor să ajungă cu mașina la baza pârtiilor.

Întrucât configurația zonei, pantă și serpentine, face dificilă intervenția utilajelor pentru deszăpezire, s-a decis închiderea temporară a circulației drumul către Cota 1400, pe tronsonul Cabana Schiori – Cota 1400.

Accesul la obiectivele turistice și domeniul schiabil se poate realiza prin intermediul instalațiilor pe cablu, respectiv telecabină și telegondolă, cu precizarea că gondola Carp (Cota 1400-2000) nu funcționează din cauza chiciurei depusă pe cabluri.

Pe sectorul de drum în cauză se va interveni pentru deszăpezire imediat după ce condițiile meteo permit acest lucru, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Semnalizarea va fi efectuată cu indicatoare rutiere tip  „ACCESUL INTERZIS” și „DRUM ÎNZĂPEZIT”, iar în zonă vor fi prezenți polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, precum și din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia pentru recomandări.

FOTO cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here