eleve

eleveCaz șocant la Liceul Agricol “Gheorghe Ionescu Sisești” din Valea Călugărească! Un profesor de religie este acuzat că ar fi agresat sexual o elevă de clasa a X-a, care doar ce a împlinit 16 ani, în urmă cu cinci zile. Cei doi ar fi fost prinși în fapt, într-un laborator al școlii, de alte eleve, care au semnalat fapta directoarei liceului.

“În urma unul apel efectuat către Secția nr.10 de Poliție din Valea Călugărească, la fața locului s-au deplasat polițiști care au constatat că ar exista indicii cu privire la săvârșirea unei agresiuni sexuale, motiv pentru care organele legii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii mai sus menționate”, a declarat insp. pr. Alexandru Ursu, purtător de cuvânt IJP Prahova.

Bărbatul de 39 de ani este în continuare cercetat de oamenii legii, pentru stabilirea situației de fapt. Se pare, totuși, că actul sexual nu s-ar fi consumat. Până în prezent, minora de 16 ani nu a depus plângere împotriva profesorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here