fbpx
marți, septembrie 26, 2023
20.6 C
Ploiești
spot_img

PROIECT: Pachete cu ghiozdane, rechizite și culegeri, acordate gratuit de Primăria Ploiești pentru preșcolari și elevi

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești vrea să extindă programul „Primul ghiozdan”, devenit o tradiție în municipiu. Conducerea instituției propune acordarea gratuită a unor pachete cu ghiozdane, rechizite, cărți și culegeri pentru toți preșcolarii și toți elevii din ciclul primar și gimnazial.

Un proiect de hotărâre pentru acordarea acestor pachete educaționale în anii școlari 2023-2024 și 2024-2025, inițiat de primarul Andrei Volosevici, este inclus pe ordinea de zi a ședinței de luni a Consiliului Local Ploiești.

- Reclamă -

Ce vor conține pachetele cu rechizite propuse de Primăria Ploiești

Pachetele vor fi adaptate în funcție de vârsta copiilor. Cu toții vor primi câte un ghiozdan sau rucsac și un set de rechizite necesare la grădiniță, respectiv școală. Pentru copiii mai mari sunt prevăzute și caiete de activități, caiete de lucru pentru mai multe discipline și culegeri.

Conform proiectului inițiat de primarul Andrei Volosevici, pachetele urmează să fie oferite pentru preșcolarii și elevii din ciclul primar și cel gimnazial. Costurile vor fi suportate de la bugetul local, existând evident și posibilitatea atragerii unor sponsorizări.

Până acum, în Ploiești a existat programul „Primul ghiozdan”, dedicat elevilor de clasa I, devenit o tradiție în municipiu. Mai recent, autoritățile au lansat și programul „Cutia școlarului”, care vizează copiii din clasa zero.

Cum arată ghiozdanele pe care Primăria Ploiești le oferă elevilor de clasa I

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...